Trots op ons werk voor succesvolle klanten

Als we niet super enthousiast zouden zijn over wat we doen, dan hebben we ook geen bestaansrecht! Wij zien het als onze persoonlijke verantwoordelijkheid om bedrijven hogerop te tillen. We streven dan ook altijd prikkelend en vernieuwend te zijn, ongeacht of de klant een schoenenzaak in alles wat we doen. Hieronder tref je enkele klanten van ons aan. Hiervoor hebben we uiteenlopende diensten voor verricht zoals het vormgeven van huisstijlen denk aan het ontwerpen van logo’s voor bedrijven & stichtingen. Dit hebben we hieronder overzichtelijk op een rij gezet in onze klantenportfolio.

Daarnaast hebben we brochures & flyers ontworpen voor lokale ondernemers, maar ook voor bedrijven die in buitenland opereren. Naast deze grafisch vormgeving opdrachten hebben we in samenwerking met onze online marketeers voor klanten websites, online nieuwsbrieven ontworpen, gebouwd en maandelijks in opdracht van de klant verstuurd naar de achterban.

Stichting Nieuwe Hoop – Meer zien

Toen Stichting Nieuwe Hoop ons vroeg mee te denken met een nieuwe vorm van maatschappelijk ondernemen (met een christelijke inslag) was de uitwerking nog redelijk abstract. Het idee van een kringloop was al aanwezig maar het enige wat het bestuur écht wist was dat ze maatschappelijk wilden bijdragen. Door werkgelegenheid, dagbesteding voor gehandicapten en reintegratie plaatsen (23 stuks and counting) te creëren draagt Nieuwe Hoop direct haar steentje bij. Lees meer..

Evangelische Zorg – Meer zien

Stichting Evangelische Zorg kwam niet naar ons. Wij kwamen naar hun. Vroegen voor wat tijd en presenteerde zo hun nieuwe huisstijl. (Mits zij er mee akkoord gingen).

Na onze pitch was het warm in de kamer, we hadden maar net onze presentatie doorlopen en het zweet brak ons uit en het werd stil.. Enkele momenten later werd ons kenbaar gemaakt dat ze het helemaal te gek vonden. Binnen enkele weken konden we de compleet vernieuwde huisstijl uitrollen en beginnen met een strategisch start. Lees meer..

Zullen we zaken doen?